Mâncarea japoneză, dincolo de sushi Dieta japoneză a primit laude în ultimul an datorită noilor cercetări care au legat practicile dietetice (care implică încărcarea peștilor, plantelor și legumelor) la o viață mai lungă.

Mâncarea japoneză, dincolo de sushi Dieta japoneză a primit laude în ultimul an datorită noilor cercetări care au legat practicile dietetice (care implică încărcarea peștilor, plantelor și legumelor) la o viață mai lungă.

Pentru non-degustatori, totul este pastelat. Nimic nu este niciodată cu adevărat intens. ”Cercetările anterioare au sugerat că supertasterii au nevoie de mai puține grăsimi și zahăr pentru a-și satisface papilele gustative (și poftele alimentare), iar Hayes și colegii săi au bănuit că același lucru ar fi valabil și pentru sare.

Pentru a-și confirma suspiciunea, au testat gusturi diferite alimente off-the-raft pe 87 de persoane, aproximativ o treime dintre acestea fiind supertasters. Ceilalți erau un amestec de degustători ne-degustare și „medii”.

Participanții au încercat probe de bulion de pui Campbell cu cantități diferite de sare adăugată, bastoane de covrig și focuri de sos de soia. Li s-a cerut, de asemenea, să compare chipsurile de cartofi Lay și brânza de craciun Cracker Barrel cu mărcile echivalente ale magazinelor cu conținut redus de sodiu.

Hayes și colegii săi au fost surprinși să descopere că supertasterilor le plăcea mai multă sare decât mai puțin, chiar dacă erau mai sensibili la asta. Însă, după ce cercetătorii au analizat datele mai detaliat, au realizat că sarea joacă un rol în gusturi în afară de sărată.

De exemplu, sarea ajută la anularea amărăciunii, una dintre senzațiile pe care supertastrele le experimentează în Technicolor. Acest lucru ar putea explica de ce supertasterii din studiu au considerat că brânza cheddar cu conținut scăzut de sodiu este de două ori mai amară decât cea de Cracker Barrel și i-a plăcut mult mai puțin decât au făcut-o ceilalți participanți la studiu. „Aveau nevoie de sare pentru a bloca amărăciunea brânzei”, explică Hayes.

Pagina următoare: Ce face un supertaster? Experții nu sunt siguri de ceea ce îi face pe unii supertasteri. Sensibilitatea la gust este considerată a fi genetică și poate depinde parțial de numărul de umflături minuscule pe limba dvs. (cunoscute sub numele de papilla) care adăpostesc papilele gustative. „Când ai mai multe dintre acestea, ai mai mulți nervi gustativi care trimit un semnal mai puternic creierului”, explică Hayes.https://harmoniqhealth.com/ro/

Rezultatele studiului, care au fost publicate astăzi în revista Physiology Comportament, nu sunt doar o mulțumire interesantă pentru conversația pe masă. Acestea ar putea avea implicații asupra eforturilor extrem de mediatizate de a reduce aportul de sare al națiunii.

Americanii mănâncă mult mai mult sodiu pe zi decât recomandă recomandările de sănătate, care în timp pot provoca tensiune arterială ridicată, boli de inimă și alte probleme de sănătate. Ca răspuns, Administrația pentru Alimente și Droguri are în vedere limitarea cantității de sodiu din alimentele ambalate, principala sursă de sodiu din dieta noastră.

Și unele companii alimentare – precum Kraft (producătorul Cracker Barrel) și PepsiCo (producătorul Lay’s) – s-au angajat să reducă voluntar cantitatea de sodiu din produsele lor. Totuși, aceste reduceri se vor produce treptat, deoarece palatele noastre au devenit atât de obișnuite cu sare, încât multe alimente ar avea un gust insuportabil dacă nivelul de sodiu ar fi scăzut brusc.

Studiul lui Hayes sugerează că supertasterii pot avea un timp mai greu decât majoritatea, cu o cantitate mai mică de sodiu. Supertasterii tind să le placă alimentele sărate mai bine și consumă mai multe dintre acestea, a descoperit studiul.

Keri Gans, RD, purtător de cuvânt al Asociației Dietetice Americane, sugerează că supertasterii încearcă să adauge condimente în hrana lor în loc de sare pentru a compensa reducerea sodiului. „Ar putea folosi ardei, usturoi proaspăt, busuioc, mărar, oregano. Poate ar putea adăuga câțiva fulgi de ardei roșu”, spune Gans. „Dacă sunt sensibili la gust, de ce să nu încercați să încurajați oamenii să-și îmbunătățească mâncarea cu ierburi naturale și mirodenii, spre deosebire de sare?” Chiar și cu un suport de condimente debordant, supertasterii pot găsi dorințe pentru alimentele lor sărate preferate. „Ceea ce ne place să mâncăm conduce ceea ce facem mâncăm”, spune Hayes. « Unii oameni ar putea găsi mult mai greu să reducă cu succes aportul de sare ». Jennie Garth: Playlistul meu Get-Pumped-Up Nu sunt un snob muzical.

Orice cu care pot cânta împreună mă face fericit. În ultima vreme am ascultat: De Jennie Garth, 23 ianuarie 2013 Publicitate Salvați elipsele Pin FB Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Zoom imagine Andrew Macpherson Nu sunt un snob muzical.

Orice cu care pot cânta împreună mă face fericit. În ultima vreme am ascultat: – The Lumineers „Ho Hey” – Young the Giant – Taylor Swift (din cauza fetelor mele) – Journey and Fleetwood Mac (când sunt doar eu) – Florence and the Machine And Asta mă încurajează să lucrez: – Eminem: La sală, mă ține doar pentru că în spatele ei există o lovitură de conducere. – Pink este grozav.

În plus, corpul ei este atât de inspirat. Citește mai mult: Jennie Garth: Poți ghici rezolvarea dietei mele? Mergi în spatele scenei cu Jennie Garth la filmul nostru de copertă!

Jennie Garth: Cum am făcut un început nou Walmart Vă va face comerț cu cardurile cadou ale altor comercianți Nu vă place cardul cadou pe care l-ați primit de Crăciun? În acest an, puteți schimba carduri cadou de la peste 200 de comercianți, restaurante și companii aeriene diferite pentru unul de la Walmart.

De Jacob Davidson, Money.com 30 decembrie 2014 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Zoom imagine Nu vă faceți griji dacă nu vă plac unele dintre cărțile cadou pe care le primiți în acest Crăciun. AP raportează că Walmart va tranzacționa credit de magazin pentru carduri cadou de la mai mult de 200 de comercianți, restaurante și companii aeriene diferite.

Cumpărătorii pot tranzacționa cu orice card cadou eligibil pentru un card cadou Walmart de o valoare similară. Cât de mult veți obține depinde în ce fel de card tranzacționați. O carte Amazon va obține 95% din valoarea sa, o carte Gap va valora 85%, iar unele carduri vor fi corelate cu doar 70% din valoarea lor inițială. .

Programul de schimb se realizează în parteneriat cu CardCash, cea mai mare platformă de cumpărare și vânzare de carduri cadou. Walmart spune că acest schimb este un test, dar ar putea fi făcut permanent dacă există cereri mari. (Vizionați videoclipul de mai sus pentru a afla mai multe.) Pentru a schimba cărțile cadou, cumpărătorii nici nu au nevoie să părăsească casa.

Site-ul web pentru schimbul de carduri Walmart, Walmart.CardCash.com, permite utilizatorilor să introducă informațiile cardului lor cadou, iar cardul-cadou Walmart le va fi trimis prin e-mail după ce se verifică soldul cardului inițial. Motivația pentru schimbul de cadouri Walmart este probabil să crească traficul magazinelor, dar există numeroase motive pentru care comercianții le place să pună cardurile cadou în mâinile cumpărătorilor.

Așa cum subliniază Kara Brandeisky BANI, cumpărătorii sunt probabil să depășească atunci când li se oferă ceea ce pare a fi bani falși. În plus, cercetătorii au descoperit că consumatorii cumpără articole de care nu au nevoie atunci când folosesc un certificat cu valoare stocată; consultanța CEB TowerGroup a constatat că 65% dintre utilizatorii de carduri cadou cheltuiesc cu 38% mai mult decât valoarea nominală a cardului.

De asemenea, CEB a raportat că clienții au tendința de a uita de cardurile cadou și nu cheltuiesc întregul sold, rezultând mai mult de 1 miliard de dolari doar în creditul magazinului neutilizat în acest an. Dar acest lucru pare a fi mai puțin adevărat în cazul Walmart: un purtător de cuvânt al companiei a declarat AP că 95% din cardurile cadou de vacanță Walmart sunt de obicei răscumpărate până în februarie.

Cu cine vă alăturați în Marea dezbatere cu cardul cadou? De ce cărțile cadou sunt singurele prezente care au sens, pentru că cărțile cadou sunt o crimă împotriva Crăciunului David Lopez a descompus stilul răsucit în trei pași simpli înainte. De Jessica Cruel, Popsugar Beauty 04 noiembrie 2015 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Zoom imagine Toate imaginile: Amabilitatea POPSUGAR Frumusețe / Piatra Benjamin Ca majoritatea sutienului epic id-uri pe care le invidiem, am văzut pentru prima dată împletitura în cușcă pe Instagram.

Tricotul este o combinație între clasicul francez și o coadă de pește. O împletitură centrală se află între cascade mici de păr care se mișcă din exterior în interior. Cizmătura finală arată la fel ca un șanț. La prima vedere, pare imposibil de făcut acasă, dar este mult mai ușor de realizat decât pare (promitem!).

Coafilistul celebrității T3, David Lopez, a împărțit stilul răsucit în trei pași simpli înainte. Machiaj de Maya Calhoun de Stylisted.

Pasul 1: Secțiune Oprită Imagine pentru păr Faceți o parte din mijloc și împărțiți ha ir în trei secțiuni: două de la linia părului la coroană și o secțiune mare din spate. Începeți o împletitură franceză în partea de sus a secțiunii coroanei.

Pasul 2: Țesut în imaginea părului Zoom Acesta este locul în care împletitura ia f orm de pește. Pe măsură ce continuați părul jos, doriți să adăugați bucăți mici de păr din cele două secțiuni frontale.

La fel ca în împletitura clasică cu coadă de pește, doriți să prindeți părul din secțiunea cea mai exterioară, dar lăsați-l liber. Zoom Image Braid După ce ați adăugat tot părul, împletitura este oks ca o versiune medievală a împletiturii franceze.

Pasul 3: Pin Up Image zoom Pentru a dezvălui „cușca”, ridicați împletitura la th coronați și introduceți un știft bobby. Acest lucru creează o separare între părul central și părul de dedesubt, oferind stilului un efect de șanț 3D.

Imagine finisată Cage Trid Image zoom Aspectul finalizat Imagine zoom Mai multe de la Popsugar Beauty: 21 de măști de foaie care vă vor rezolva fiecare îngrijire a pielii Vai 10 produse de înfrumusețare a dovleacului care vă vor face pompate de toamnă. Vă va plăcea modul în care acest scrub de dovleac de bricolaj miroase și simte că poate fi cea mai chic colecție de frumusețe de sărbători pe care le-am văzut încă! Acest articol a apărut inițial pe http://www.popsugar.com Tendințele alimentare de urmărit în 2017, potrivit Whole Foods Cumpărătorii și experții lanțului de alimente prezic tendințele alimentare, băuturi și nutriție care vor câștiga aburi în noul an.

De Jacqueline Andriakos 16 decembrie 2016 Reclamă Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Zoom imagine Nu putem obține suficient de multe linii de valoare integrală 365 de produse alimentare întregi. Produsele la prețuri accesibile apar din nou la testele gustului, iar acestea devin capse în cămară, frigider și congelator.

Completează aceste descoperiri data viitoare când vei fi la Whole Foods – îți garantăm că vor fi folosite frecvent. Getty Images Sucul verde, kale și matcha sunt pe cale să fie așa anul trecut.

Whole Foods Markets tocmai a lansat lista de predicții despre tendințele alimentare pentru 2017, asamblată de o echipă de predicători de tendințe pro, care sunt experți în urmărirea preferințelor și produselor consumatorilor la sute de magazine ale lanțului. Iată lista cu cele mai bune 10 tendințe ale companiei care urmează să fie în căutarea lor – și ne place, bine, toate acestea: Wellness Tonics Whole Foods se așteaptă să vadă băuturi îmbuteliate sănătoase, care să împacheteze beneficii puternice din ingredientele superfood culegând abur.

Atenție la băuturi cu suplimente, inclusiv maca, turmeric și oțet de cidru de mere. (FYI, s-a dovedit că turmericul are proprietăți antivirale și antiinflamatorii; ACV poate ajuta la reglarea zahărului din sânge și la stimularea sănătății digestive.) Produse de subproduse Prezentatorii de tendință prevăd că producătorii de produse alimentare vor crea noi alimente din produse de fabricație care sunt de obicei aruncate – gândiți-vă că zerul din producția de iaurt creează băuturi probiotice sau repurând lichidul rămas după ce ați gătit năutul (numit aquafaba) pentru a face o „maioneză” vegană. (Da, un brand deja face asta.) RELATAT: Ce este Aquafaba și de ce este totul peste Pinterest? Cocos totul Vom lua uleiul de nucă de cocos și vă vom ridica o tortilă de nucă de cocos.

Nucă de cocos apare acum sub formă de ambalaje sandwich, chipsuri și alte „cine știa că există?” produse cu superalimente preferate de fani. Mâncarea japoneză, dincolo de sushi Dieta japoneză a primit laude în ultimul an datorită noilor cercetări care au legat practicile dietetice (care implică încărcarea peștilor, plantelor și legumelor) la o viață mai lungă.

Dar, pe lângă sushi (și acele sushirritos pe care le-am văzut pe Instagram), Whole Foods anticipează modalități mai puțin așteptate prin care dieta îți va inspira mâncarea de zi cu zi. Un exemplu? Mai multe condimente japoneze pot câștiga o permanentă în cămară, cum ar fi uleiul de ponzu, miso și susan.

Condimente creative S-ar putea să fii în continuare într-o relație serioasă cu aioli chipotle, dar așteaptă-te să-l înșele cu noi gropi care provoacă gusturi de gust, precum salsa de sfeclă, tahini de susan negru, gem de habanero și ghee. RELATED: Înscrieți-vă pentru provocarea fără preluare de 30 de zile Regândirea pastelor Noodles-ul obținut din năut, quinoa și linte câștigă în continuare popularitate (memento, sunt fără gluten). Pentru fanii „zoodle” de acolo, legumele în spirală vor continua să dețină lumina reflectoarelor, alături de alte opțiuni interesante de plante, cum ar fi tăiței.

%d blogueurs aiment cette page :