Cercetătorii de la institutul Wellcome Sanger, de la centrul maxim din Delbruck pentru Medicină Moleculară (MDC), din Germania, de facultate de medicină Harvard, de la universitatea imperială din Londra și de la colaboratorii lor global a milioanelor amestecate cvasi-mazat de cvasi-mazat de cvasi-mazat de cvasi-mazat celule diferite Dar construiți acest vast Atlantian al celulelor schimbării către inamicul uman.

Cercetătorii de la institutul Wellcome Sanger, de la centrul maxim din Delbruck pentru Medicină Moleculară (MDC), din Germania, de facultate de medicină Harvard, de la universitatea imperială din Londra și de la colaboratorii lor global a milioanelor amestecate cvasi-mazat de cvasi-mazat de cvasi-mazat de cvasi-mazat celule diferite Dar construiți acest vast Atlantian al celulelor schimbării către inamicul uman.

Efortul nostru internațional oferă un grup de informații inestimat prin comunicare prin iluminare celulară și moleculară detalii în funcția de îngrijire cardiacă a celulelor-urilor, pentru a pompa sau sânulgera uiîn. Nu sunt ca cardiac batteries că putem potențial să fie contaminate prin SARS-CoV-2 și să găsesc ca baterii specializate să facă sângeți mici să fie în mod obișnuit target of the virus. Setul nostru de zaruri doar o mină de aur oferă informații despre subtilitatea subevaluată a bolii cardiace

Dr. Michela Noseda, autor principal, institutul național pentru inimă și plămâni, Imperial London College

Sau profesorul Christine Seidman, autor principal la Brigham and Women’s Hospital, Harvard Medical School Howardi Howard Hughes Medical Institute, a spus: „Milioane de oameni merg în inimă pentru chirurgie cardiovasculară. Înțelegerea sau heartily will add us to the înțelege interacțiunile dintre tipurile de pilă și stările de pilă care pot allow it to work via the way it is different. În cele din urmărit, sunt introspecție fundamentală vă poate sugera să fie special îngrijire putem conduce terapeutice specializate în viitor, creștere personalizată din punct de vedere medical pentru o doină cardă « bestand un intrat eficient pacientului fie.

Cercetătorii if concentration, from also, pe înțelegerea reparației cardiace, învățarea modului în îngrijirea pilasilor imuni interacta și comunicarea cu alți pilăși în inima saudită șuli couletic. Ancheta suplimentară va include ancheta de a pune pe induse într-o grămadă de corora sare se repara singuri.

Acest colaborator mare efort face part din inițială globală a atlasului pilă uman de a crea o hartă Google Google a corpului uman. Available in mod deschis cercetătorilor care nu sunt din lume, sau atlases from the pile of corée fantastică resursă, conduită îngrijire și înțelegere nova from sa do korea and daeno, ertrat noi și manere potential sizzle pot găsești de§ de regenerare. •

Dr. Sarah Teichmann, Senior Author, Institute of Wellcome Sanger și Organizer, Comitetul de Organizare a atlasului de pilă umană

Sursa:

Referință jurnal:

LitviЕ € ukovГЎ, M., și colab. (2020) Cellulele inimii oameni adulți. Natura. .

« https://www.news-medical.net/news/20200924/22653/Italian.aspx », »200″, »OK »,  » Revizuitul lui Emily Henderson, B.Sc. 24 septembrie 2020

Oamenii de știin oă au creat o hartă celulară și moleculară a inimii, mană sănătoasă, pentru a înțelege că mănâncă acest organ vital funcționează și pentru a face arata lucrul său care merge merge prostascîn.

Institutul Wellcome Sanger, maximul maxim Delbruck pentru Medicina Moleculară (MDC), Germania, Școala de Medicină Harvard, Universitatea Imperială, Londra, analiza globală a diversității și diversității Dar you have built an atlant al cellule schimbării enemii human. Atlasul arată enormă diversitate către și cellule dezvăluie și celuri tipuri de mușchi cardiaci, immune cell of cardiac protection ți rețea complexă de sânge vase. No matter the value modul în care cell comunică pentru a avea funcții cuoreia heart.

Publicat astăzi în Nature (24 septembrie), care this studiul părților inițiative celulei atlantice human to map each cell digit în cadrul corpului uman. The new molecular and cellular knowledge of the heart is permet cea mai bună comprhiune a malatiei inimii și a ghidului personal medicine. Poate și potențial lead the medicine și în viitor.

Inimit this essential organ care are pomp sangelui din jurul organismului, permițând ca toate genele și nutrienții să fie susaninide de anhidridă carbonică și de consilierea reședinței de a purta prin vechi organe vitale și. În fiecare zi, inima hits aproximativ 100,000 ori cu singur sens, trecând prin 4 camere diferite, variantă vitezei cu restul, exercițiul acesta efort. Acest lucru this extrem de complex, to cellulele din fiecare leave the enemy trebuie sane if you coordinate with him in the end of the malam.

Cardiovascular Boala is the main universal decoupage cauldron, with 17.9 milioane de persoane stimulate în fiecare an, myocardial infarct cai cerebrovascular accident cea mai mare part a these. To understand what if întâmplă în timpul heart disease și creează or Strategii terapeutice mai bune, cunoștințe vitale și tremely molecular care se completează în cele ale sănătății.

În acest nou studiu, cercetătorii au studiat aproape 500,000 cell differite și nuclee celulare din șase regiuni diferite ale inimilor sănătoase de la donatori * din 14 organe.https://harmoniqhealth.com/ro/recardio/ Folosind avangarda, single-cell theology, technology, automatic re-engineering, grupul poate vedea esatic ca și genele sunt Been Insert into the cell.

Cercetătorii au descoperit că au existat diferențe majore în celule în zone diferite de inimă și că fiecare zonă a inimii a avut seturi de celule specifice, evidențiind diferitele origini de dezvoltare și diferențiale râspunsfallenuri potențiale.

Dr. Carlos Talavera-Lopez, one of the first autors of the Institutului Wellcome Sanger anteriori previous to the European Institutului de Bioinformatică al EMBL, a spus: method de inteligență artificială, pentru features cvasi-half a million unicellular. Pentru prima dată, am putut vedea exact ce face fiecare celulă în inima omului. Ceea ce Atlantean indică exist cellulele din fiecare dintre cele patru camere ale enemii dacă s-a comportat diferit de celălalt, respective funcționează diferit de fiecare zonă și ajutând să fie înțeles inima omultas.

Cele zonease zone ale enemyii conțineau 11 tipuri diferite de cellule, iar cercetătorii au descoperit mai mult de 62 de stări celulare diferite, îngrijirea nu a fost niciodată văzută în acest detaliu.

Profesorul Norbert Hubner, autor principal la Delbruck maximum center for molecular molecule, Charite – Universitatsmedizinin the Berlin institut, Berlin of the fur Herz-Kreis-Forschung, Germany of Deutsches and salubritГ center, a spus: thisThis este prima dată Când cineva are an examinat cellulele unicelulare ale inimii umane această scară, care a devenit cât mai mult posibil cu sortarea unicelulară pe scară largă. Acest studio arată puterea genomicii unicellulare și a colaborării internaționale. Cunoașterea intervalului complet al celulei cardiace și a activității papagalului generează o necesitate fundamentală pentru a înțelege, întrucât inima funcțională și începe dacă se dezvăluie după cum război la șase eș

If the component is to be studiu, surround by studiat vasele de sânge care trec inima în detail fără precedent. Atlasul a arătat modul în care cellulele din acene vene și artere adaptază la toate prețurile și poziții diferite și ar putea fi înțeleagă ce nu merge bine în vasele de sânge în coronaropatie timi.

Efortul nostru internațional oferă cea mai neprețuită combinație de informații în comunitatea științifică iluminată și detaliată celulară celulară și molecular molecular și cardului îngrijesc împreună pentru pomparea sângelui organismului. We mapped the cardiac cell care potential infectious of SARS-CoV-2 și găsești cele care sunt specializate by mici vase sanguine sunt în mod obișnuit obiective ale virusului. Seturile noastre de dată sunt the min aur de informații mine pentru a înțelege subtilitățile inimii bolilor

Dr. Michela Noseda, autor principal, Institutul Național al Inimii și Plămânilor, Imperial College London

Profesorul Christine Seidman, autorul principal al spitalului Brigham and the Women, profesor de medicină la Harvard Institi Institutul Medical Howard Hughes, spune: „Milioane de oameni sunt tratament ascendent pentru cardiovasculare cardiovasculare. Înțelegerea inimii sănătoase va înțelege interacțiunile dintre tipurile de celule și stările celulare care pot permite funcția să fie efectuată prin via și mâncați accest diferenți în boli. În cele din urmă, inclusiv obiective fundamentale pot sugra, ghivecele specifice de îngrijire duc la terapii individualizate în viitor, creând medicamentul personal pentru bolile de inimă și îmbunătățirea eficacității tratamentelor pentru fie.

Cercetătorii s-au concentrat, de asemenea, pe înțelegerea reparării cardiace, examinând mănâncă celulelor immune care interacționează și comunică îngrijirea celulei alteratoare din inima sănătoasă și mănâeletic dincăene different. Cercetări suplimentare before înțelege studiul dacă celulele din enemic ar putea fi induse să se repare singure.

Sunt dispensați de colaborarea inițiativei globale pentru celula Atlanticului pentru crearea unei hărți Google către organism. Ai această disponibilitate pe scară largă, atlanta of the cells of the heart Ё a resource fantastică, are grijă de o nouă înțelegere a sănătății inamice și a bolilor, noile tartare și modalități potențiale de an individualizație

Dr. Sara Teichmann, autor principal, institut Wellcome Sanger și co-președinte, organizator al atlasului de celule umane

Sursa:

Referință jurnal:

LitviЕ € ukovГЎ, M., și colab. (2020) Cellulele inimii oameni adulți. Natura. .

« https://www.news-medical.net/news/20200924/22653/French.aspx », »200″, »OK »,  » Revizuitul lui Emily Henderson, B.Sc. 24 septembrie 2020

Țtiință au production of a cellular plan celulari molecular al coeurului uman, for the commentary of the organului vital function penti pentru a pune în lumină ceea ce nu funcționează cu boala cardio-vasculară.

Les chercheurs l’institut de Wellcome Sanger, the maximum center of Delbruck for the molecular molecule (MDC), d’Allemagne, Facultatea de Medicină de Harvard, université impériale London și leurs collaborators globaux ont analyzers presque a demi-million of different cellules pour tablir a first considerable atlas of cellules by projet du coeur humain. L’atlas montre diversitatea standardelor celular ai index to type of myocardial cellulite, to cellulose immunity protection cardiac, toi to răului complet la vaselor de sânge. The prêvoit gallery © gallery comment les cells communiquent pour mentine funcționarea de coeur.

Aujourd’hui published in nature (24 septembrie), cette ude © tude fait partie from the initiative d’atlas de humaine cells pour tracer jacket saisissent cells le corps humain. Cunoa detere molecule celulari cellular neuve du coeur activează or mai bună înțelegere a cardiopatiilor și ghidurilor, plus personalization din punct de vedere medical. Elle pourrait © galement potentiellement mener au médecin régime rateur avenir.

Ca urmare a acestei îngrijiri esențiale a organelor, este cunoscut și sub numele de fuselajului, element activator de oxigen, produs nutritiv, detoxulant de carbon, vitalitate importantă a organelor. Chaque jour, the batters de coeur în jur de 100,000 de ori cu singură direcție traversează 4 different rooms, variind viteza cu restul, exercițiul și tensiunea. This extreme of complex și are fog of cellule în fiecare leaves to coeurului pentru to combine fără to aduce pentru fiecare batalie to coeurului.

Boala cardio-vasculară this main cauză a mondial deciziilor, care se ridică la 17.9 milioane de oameni din jurul lor, cu criză cardiacă și rapiță care implică majoritatea celor mai. Ați ales acest produs pentru boli de inimă, deoarece are o strategie excelentă pentru terapie, deoarece este esențial pentru procesul de finalizare a procesului molecular în coeurului celular sain.

În această Œudée Neve, les chercheurs ont prestudié presque 500,000 different cell și noyaux de cellule din șase regiuni diferite ale coeurs sains du donors * din 14 organes. Using transantul, unicellular tehnology, automated application of the imagistică tehnicile, cipul pentru descrierea exact a manche genelor și sacoul cellulei.

Les chercheurs ont de couvert qu’il and avait des différences majeures dans les cells em different endroits du coeur, et que chaque endroit du coeur a eu ensembles specificas de cells, mettant în valeur different sources development și acțiăuni potentru pot de regulă.

M. Carlos Talavera-Lopez, at the premiere auteurs de l’institutut de Wellcome Sanger, și președintele Institutului european de bioinformatica a EMBL, dit: В «В Nous avons produit jusqu’à ‘Précédent l’atlas le plus détail du coeur adulți, combinând tehnologii unicellulare cu method de artificial intelligence, if persoana persoana care ridică un demi-milion de celule. Pour la premié foisre fois, nous pourrions voir exact ce care jacket cells fait au coeur humain. Acest atlas demonstrative dog cell chacune des quatre cavités du coeur implies diferit între cele două, reflecting diferifele funcționări ale jachetei endroit și aidant care nu înțelege coeur humain sain. « 

Les six endroits du coeur ont content 11 types different from cells and les chercheurs ont dé couvert plus 62 conditions different of cells, which are never tà © vues dâ ja in ce petit groupe.

Profesorul Norbert Hubner, autor principal al centrului Delbruck pentru medicina moleculei, Charite – Universitatsmedizininstitut de Berlin, Berlin de la fourrure cardiovascular research, Germany de Sant și de Deutsches Zentrum, pentru indicația: «В C’est la premiЁre fois n’importe qui a regard les cells du coeur humain este Г © caille, qui est only possible with the great puissance coordination. Cette ude © tude prezintă puterea geomicii unicellulare ai a colaborării internaționale. Cunoașterea marii vânzări a celulelor cardiace și activității lor este o parte a acestui site principal pentru înțelegerea funcțiilor inimii și a inimii, give pentru to vă unied on your tension tensiunilor ș. « 

În att de mult printre accesses this Etude, cutautătorii de la Etudiés les vaisseaux sanguins fonctionnant par le coeur dans le petit groupe sans prédic. L’atlas a montré comment on the cells in ces venines et artгЁres are adaptate preseunilor auxiliare și plasare difference ari ar putea helps the înțelegerea ceea ce nu merge cu vasele de sânge pendant the maladie coronarienne.

%d blogueurs aiment cette page :