Indiferent de rezultat, „Nu amenința și nu intimida niciodată”, spune Lee.

Indiferent de rezultat, „Nu amenința și nu intimida niciodată”, spune Lee.

În acest caz, oferindu-vă o reducere, salonul vă reține ca client, deci subliniați că. Ai putea spune: „Iubesc tunsorile Rozs și cheltuiesc aproximativ 500 de dolari pe an la acest salon. Dar acum am un buget restrâns și s-ar putea să trebuiască să găsesc un salon mai puțin costisitor ”. Nu faceți niciodată prima ofertă. După ce vă explicați situația, începeți negocierea punând o întrebare deschisă, de genul „Puteți face ceva?” Apoi – acesta este partea cea mai dificilă – doar taci și așteaptă un răspuns. „Oamenii tind să discute despre tipul de reducere dorit. Nu face asta ”, ne sfătuiește Lee. „Cealaltă parte poate oferi ceva chiar mai bun decât ceea ce aveai în minte!” Împingeți-vă norocul. Dacă oferta lor nu este grozavă, întrebați din nou – fără a denumi un anumit număr. „Spune doar„ speram la ceva mai bun ”, sfătuiește Lee. Chiar dacă salonul spune că nu scade mai mult, s-ar putea să ajungi cu produse gratuite sau cu o recomandare pentru un stilist grozav care percepe mai puțin decât al tău.

Fii super politicos. Indiferent de rezultat, „Nu amenința și nu intimida niciodată”, spune Lee. El notează că nu numai că va pune capăt negocierii, dar și proprietarul salonului ar putea decide că nu merită să vă păstreze ca client. «  » https://health.com/health/service/magazine200OK «  » https://www.health.com/condition/type-2-diabetes/why-diabetes-can-sometimes-look-like-the-flu200OK Numai în SUA, 25,8 milioane de oameni suferă de diabet, inclusiv 7 milioane de oameni care nici măcar nu știu că îl au. Și numărul crește, cu două milioane de adulți nou diagnosticați în fiecare an. În timp ce cele mai frecvente complicații ale diabetului, cum ar fi infarctul și accidentul vascular cerebral, pot dura mai mulți ani, alte complicații severe pot apărea brusc și pot fi confundate cu ceva la fel de obișnuit ca gripa. Luați-o pe Deborah, de 57 de ani, care nu știa că are diabet de tip 2, de exemplu. Mai jos, Deborah vorbește despre modul în care a fost diagnosticată cu boala.

La început s-a dus la medicul ei pentru durere în gât, dar a fost atât de bolnavă încât în ​​cele din urmă a mers la spital. De fapt, zahărul din sânge a crescut de 10 ori mai mult decât ar fi trebuit și a început să alunece într-o comă diabetică. S-a trezit în secția de terapie intensivă. Nivelul ridicat de zahăr din sânge necontrolat poate provoca atât cetoacidoză diabetică, cât și sindrom hiperglicemic hiperglicemic diabetic (HHS), ambele putând duce la o comă diabetică, care poate fi fatală. „Această stare reprezintă o situație de urgență care pune viața în pericol”, spune Spyros Mezitis, MD, dr., Consultant în endocrinologie și investigator clinic la spitalul Lenox Hill din New York, spune Health. Sindromul hiperosmolar diabetic este mai des observat la diabetici de tip 2, potrivit US National Library of Medicine (USNLM).potencialex pareri HHS diabetic se întâmplă atunci când organismul are niveluri extrem de ridicate de zahăr din sânge, fără prezența cetonelor. Cu sindromul hiperosmolar diabetic, corpul dumneavoastră încearcă să scape de excesul de zahăr din sânge prin creșterea cantității de urină. Acest lucru poate duce la deshidratare severă care, în cazuri extreme, duce la convulsii, comă sau chiar moarte. În cetoacidoza diabetică, lipsa de insulină determină arderea grăsimilor organismului, ducând la o acumulare toxică de acizi numiți cetone în sânge.

Oricum ar fi, simptomele sunt similare și pot fi în mod periculos înșelătoare. „Pacienții devin lent. Se simt în afara lor. Devin obosiți. Mușchii lor sunt dureroși ”, a spus dr. Mezitis. Persoanele cu diabet și gripă pot prezenta un risc și mai mare de a cădea într-o comă diabetică, deoarece o infecție (fie gripală, fie altceva) poate determina creșterea nivelului de zahăr din sânge. „La un diabetic care nu este controlat, care nu ia insulina corect, nu este conform [cu medicamentele lor], zahărul crește rapid și, în plus, dacă el sau ea are gripă, puteți avea probleme serioase cu hiperosmolarul sindrom « , spune dr. Mezitis. Cum se poate evita o astfel de criză care pune viața în pericol? Fii atent la simptomele diabetului și fii testat dacă ești în pericol.

Simptomele pot include urinarea multă (în special dacă trebuie să te ridici noaptea pentru a merge) sau sete severă, deși mulți oameni nu au deloc simptome. (Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă sunteți expus riscului și faceți testul zahărului din sânge.) Și dacă ați fost diagnosticat cu diabet zaharat de tip 2, asigurați-vă că țineți glicemia sub control mâncând corect, exerciții fizice și luând medicamente, dacă este necesar. Persoanele cu tip 2 pot lua pastile sau injecții cu insulină sau alte medicamente pentru a controla glicemia. (Persoanele cu tip 1 au mai puține opțiuni și trebuie să ia insulină pentru a supraviețui.) Pentru persoanele cu risc de diabet de tip 2, exercițiul poate fi cel mai bun mod de a evita diabetul sau cel puțin de a evita complicațiile. În acest videoclip, un bărbat cu antecedente familiale ale bolii a început să alerge în mod regulat la 40 de ani și a reușit astfel să-și amâne diagnosticul până la vârsta de 60 de ani. Acest lucru a redus foarte mult șansele de a dezvolta complicații. În plus față de intervențiile legate de stilul de viață, multe persoane cu diabet zaharat de tip 2 iau medicamente pentru a-și controla glicemia și, în unele cazuri, chiar și insulina pentru a ajuta la scăderea glucozei din sânge și în grăsimile în care este depozitată până când este nevoie. Și faceți-vă vaccinul împotriva gripei în fiecare an. Acest lucru este valabil atât pentru diabetici, cât și pentru cei care nu sunt diabetici. Potrivit SUA

Centers for Disease Control (CDC), vaccinul împotriva gripei vă poate reduce riscul de îmbolnăvire cu aproximativ 60%. CDC recomandă vaccinarea tuturor persoanelor cu vârsta peste 6 luni, în special a celor cu sistem imunitar compromis, precum persoanele cu diabet zaharat, precum și a persoanelor cu vârsta peste 65 de ani. «  » https://www.health.com/ beauty / the-burning-question-is-it-safe-to-use-antibacterian-soap200OK Getty Images DA: Poate fi de ajutor, dacă este utilizat cu moderare. Nancy Snyderman, MD Redactor medical șef pentru NBC News și autorul lucrărilor Medical Myths that Can Omoară-te • Există momente în care este crucial – să zicem, când există riscul de a transfera bacterii de la pacient la pacient, cum ar fi dacă ești lucrător medical, vizitează spitalul sau la cabinetul medicului. De asemenea, este bine să îl păstrați în bucătărie pentru a fi folosit după manipularea cărnii crude. • Invenția sa a fost o descoperire în sănătate. Introducerea săpunului antibacterian a fost un pas minunat înainte în igiena publică, în special în a face spitalele și suitele chirurgicale mai sigure, datorită capacității sale de a distruge microbii care pun în pericol sănătatea. • Vă ajută să vă mențineți curat, în mod rezonabil. Am făcut un pic de cuc cu ideea că totul – de la blaturi până la fiecare centimetru al corpului nostru – trebuie să fie steril. Dar dacă oamenii se simt mai în siguranță folosindu-l pentru a se spăla pe mâini, este în regulă. NU: Folosiți în schimb săpun obișnuit.Michael F. Roizen, MDChief Wellness Officer la Cleveland Clinic și co-autor al TU: Manualul proprietarului • Apa simplă și săpunul funcționează foarte bine. Săpunul obișnuit ucide unele bacterii prin distrugerea pereților celulari, iar restul sunt spălate. Îndepărtarea microbilor este suficientă – nu trebuie să-i distrugeți. • Ar putea crea bacterii rezistente la medicamente.

Majoritatea săpunurilor antibacteriene conțin triclosan, un antibiotic. Atunci când antibioticele sunt utilizate des și inutil, bacteriile pot deveni rezistente la ele, ceea ce ne face mai greu să luptăm împotriva bolilor. • S-ar putea să se încurce cu hormonii dumneavoastră. Nu știm încă cum ne afectează cu siguranță triclosanul; siguranța sa se află în revizuirea Administrației pentru Alimente și Medicamente. Dar studiile la animale sugerează că poate perturba sistemul endocrin – provocând, eventual, probleme cu dezvoltarea și reproducerea. Takeaway: Optează pentru apă și săpun obișnuit, cu excepția cazului în care te afli la un spital sau la un cabinet medical, unde este cel mai bine să folosești săpun antibacterian. Dar dacă sunteți afară și săpunul antibacterian este singurul din jur, este bine să îl spălați cu el – și merită să îl păstrați în bucătărie pentru a-l folosi după manipularea cărnii crude. «  » https://www.health.com/mind-body/healthy-holidays-avoid-backache-this-holidays-season200OK Strecurându-se prin zăpadă încărcată cu genți de cumpărături. Atârnând de pe scară pentru a pune vascul. Ridicând valiza în mașină. Nu e de mirare că te doare spatele.

Durerile și durerile care apar în timpul sărbătorilor nu sunt o surpriză pentru Charles Rosen, MD, chirurg ortopedic al coloanei vertebrale la Universitatea din California, Irvine, Centrul Medical, care spune că vede un model de leziuni în fiecare decembrie. „O răsucire, întindere sau îndoire proastă poate provoca apariția de presiune în interiorul discurilor coloanei vertebrale din coloana vertebrală, ducând la o ruptură”, spune el. Evitați tulpinile de sărbători cu sfaturi Rosens și rămâneți neplăcute cu întinderile noastre pentru sezon. Continuă. Când purtați pungile, distribuiți greutatea în mod egal, astfel încât să nu ridicați poșeta gigantică Kate Spade, geantă de gimnastică și genți de cumpărături pe aceeași parte. Urcați la dreapta. Folosești o scară? Mutați-l cât mai aproape de copac și nu stați niciodată pe treapta superioară sau nu urcați cu ambele mâini pline. Dacă țineți ceva greu, asigurați-vă că aveți un spotter. Și nu ajunge prea departe. O regulă bună: nu vă lăsați șoldurile să depășească laturile scării. Ridicați inteligent.

Când mutați pachetele, apropiați cutia în timp ce ridicați sau coborâți, întoarceți-vă întregul corp (nu doar în talie) și folosiți-vă picioarele. Stres. A rămâne calm și răcoros este bun atât pentru sănătatea spatelui, cât și pentru bunăstarea generală, spune Rosen. „Studiile arată că tensiunea emoțională se poate traduce într-o stare fizică asemănătoare unui robot care vă împiedică să vă mișcați ușor sau fluid. Și această rigiditate facilitează accesul oamenilor în poziții incomode, care îi pot determina să-și streseze spatele. Acesta este un ciclu vicios, deoarece odată ce ai dureri de spate, ești și mai stresat! ” «  » https://www.health.com/weight-loss/5-women-share-their-motivation-tips-music-revs-up-fitness-walking200OK Sophia Dembling a trebuit să se forțeze practic să-și pună pantofii de mers pe jos înainte de a începe să facă benzi pentru a-și însoți antrenamentele în urmă cu aproximativ opt ani. Cu precizia unui om de știință, Dembling, în vârstă de 46 de ani, a selectat cu atenție cântecele pentru a se sincroniza cu ritmul pe care a vrut să-l păstreze pe fiecare dintre antrenamentele de mers pe jos de patru până la șase ore pe care le face în fiecare săptămână. „M-am agățat absolut”, spune ea. „Merg pe ritm.

Este ca o cale directă de la creierul meu până la picioare. ” Acum, indiferent dacă face drumeții în jurul cartierului sau al unui parc din apropiere, Dembling devine de obicei atât de captivată în melodiile ei încât uită cât de greu lucrează. Recent, și-a abandonat playerul de casete pentru un iPod. Take-away: Este destul de bine stabilit că, pentru mulți oameni, muzica poate face ca orice antrenament să fie mai tolerabil prin deturnarea atenției de la o inimă care bate puternic și de la mușchii obosiți, spune Brian Focht, dr., Psiholog de exerciții la Universitatea East Carolina din Greenville, NC Și studiile continuă să demonstreze efectele sale. Un grup de cercetători irlandezi a monitorizat recent 15 bărbați în timp ce făceau exerciții pe benzile de alergat, mai întâi în tăcere, apoi ascultând melodiile la alegere. Muzica a făcut diferența: băieții și-au crescut viteza cu aproape 11% și au ars în medie cu aproximativ 10% mai multe calorii, dar au spus că au simțit că lucrează la fel de mult ca și cu sunetul oprit. Faceți-o să funcționeze pentru dvs.: Alegeți orice muzică vă inspiră cel mai mult să vă mișcați picioarele, sugerează Leigh Crews, purtătorul de cuvânt al American Council on Exercise, menționând că versurile optimiste vă pot ridica starea de spirit și vă pot consolida stima de sine. De asemenea, potriviți viteza muzicii cu ritmul antrenamentului. Echipajele sugerează o muzică mai rapidă (cel puțin 140 de bătăi pe minut) pentru alergare, de exemplu, și un ritm mai lent pentru Pilates sau yoga. Dacă nu-ți vine să-ți găsești melodiile perfect ritmate, vezi Healthy Living Hit Music, o serie de CD-uri prietenoase pentru walker în 10 stiluri diferite (de la țară la pop latină) și viteze (3,2, 3,6 și 4 mph), produs în parteneriat cu Cooper Aerobics Center din Dallas. Fiecare CD (14,99 USD; mywalkingmusic.com) conține două programe de mers pe jos de 30 de minute, fiecare cu un timp de răcire de 5 minute.

Sau puteți descărca melodii de pe site pentru 99 de cenți fiecare pentru a vă crea propriul mix. • Înapoi la: 5 femei își împărtășesc sfaturile de motivare pentru fitness «  » https://www.health.com/recipes/fish-tacos-with-sesame-ginger-slaw200OK Încălziți o tigaie antiaderentă sau o tigaie pe grătar la foc mediu. Pulverizați peștele cu spray de gătit; presară sare și piper. Adăugați pește în tigaie; gatiti 10-12 minute, rotind o singura data, pana cand pestii se fulgeaza usor cu o furculita. Combinați iaurtul și următoarele 5 ingrediente (prin miere) într-un castron mic, amestecând cu un tel. Combinați pansamentul și amestecul de salată de varză, aruncându-l pe strat. Așezați 2 uncii de pește în fiecare tortilla. Se acoperă cu salată de varză. Sarcina CarbLovers «  » https://www.health.com/condition/pregnancy/kim-kardashian-breech-baby-procedure200OK Sarcinile Kim Kardashian West nu au fost fără obstacole în materie de sănătate. În timpul primei ei, a fost diagnosticată atât cu placenta accreta (o complicație rară în care placenta se încorporează prea adânc în uter), cât și cu preeclampsie (tensiune arterială periculoasă). Acum, în cea de-a 37-a săptămână a celei de-a doua sarcini, vedeta realității a dezvăluit că, de data aceasta, băiețelul ei, care va sosi în curând, a fost culegător. Cuvânt cheie: was. „În acest weekend, m-am dus la spital și am fost supus unei proceduri numite versiunea cefalică externă (ECV), care se face pentru a transforma manual bebelușul dintr-o poziție de culegere într-o poziție cu capul în jos”, a scris Kardashian West, în vârstă de 35 de ani. actualizare pe site-ul ei web (după cum a raportat People).

Pentru cei necunoscuți, un bebeluș de culege este cel care este poziționat cu fundul sau picioarele pentru a ieși mai întâi prin canalul vaginal, mai degrabă decât poziția ideală pentru naștere: capul în jos, poziționat spre spatele mamei. Majoritatea bebelușilor se instalează singuri în această poziție în a 32-a și a 36-a săptămână de sarcină. Dar, dacă bebelușul este încă culat între săptămânile 36 și 38, medicii pot recomanda încercarea unui ECV sau a unei „versiuni” „pentru a transforma fătul”, explică Joanne Stone, MD, director de medicină fetală maternă pentru sistemul de sănătate Mount Sinai în New York. «  » Pentru multe femei, a face o versiune este o alternativă foarte rezonabilă « , » dar asta nu înseamnă că este pentru toată lumea. Iată tot ce trebuie să știți despre procedură. LEGATE DE: 10 alimente Femeile gravide nu ar trebui să mănânce Experții estimează că ECV reușește să transforme copilul mai mult de jumătate din timp, dar asta nu înseamnă că problema ta este rezolvată. «  » Unii bebeluși se vor întoarce din nou chiar și după o versiune de succes « , spune dr. Stone. „„ Nu există nicio garanție că va fi eficient pentru o anumită femeie. ”„ Cercetări recente sugerează că femeile care încearcă ECV își pot reduce șansele de a avea nevoie de o secțiune C la jumătate. Dar chiar dacă repoziționarea are succes, există încă șansa ca o secțiune C să fie necesară, spune dr. Stone. «  » Nu știm de ce în întregime, dar s-ar putea ca bebelușul să nu fie încă într-o poziție adevărată cu capul în jos. «  » Versiunea poate avea mai mult succes dacă se face cât mai devreme după marcajul de 36 de săptămâni ; fătul este mai mic decât are mai mult spațiu pentru a se deplasa în uter și este înconjurat de mai mult fluid, explică dr. Stone. Este, de asemenea, mai probabil să funcționeze pentru al doilea sau al treilea copil, deoarece este posibil ca femeile care au mai fost însărcinate să aibă mușchi abdominali mai flexibili, permițându-i copilului camera necesară să se rostogolească.

Pentru acele femei, procedura poate fi rapidă. «  » Poate că mușchii abdominali ai femeii sunt într-adevăr mai relaxați și durează câteva secunde « , spune dr. Stone. «  » În cazul [Kardashian West], ea a mai avut un copil înainte, dar probabil că are și mușchi abdominali destul de buni, ceea ce poate face un pic mai dificilă întoarcere. «  » În majoritatea cazurilor de culege, secțiunile C planificate sunt opțiunea necesară.

%d blogueurs aiment cette page :