D., professor de medicină de la Universitatea din Wisconsin family.

D., professor de medicină de la Universitatea din Wisconsin family.

Chiar și unele dintre cele most often treatically nu sunt chiar susținute de dovezi. CPR cu respirații de salvare, de exemplu, nu este mai eficient decât compresiuni thoracice singure. Sau ridicat metaanaliza au constatat că sedativele de ajutor pentru somn precum Ambien ajută doar unul din 13 persoane să doarmă – give provoacă effect secondary negative pentru unul din șase. (Iată ce trebuie să știți desă administrarea medicală pentru somn fără prescripție medicală.)

Problemă această multiplă. Medicii nu au întotdeauna șansa să rămână la curent cu noile cercetări, iar studiile care susțin practice but care le testează atrag mai multă atenție. A Jurnal al Asociației Medicale Americane a analiza A constatat că durează 10 ani după ce a common protocol this demis pentru ca medicii să nu mai recomande acest lucru, potrivit raportului.

Această investigație evidențiază importanța luării sfaturilor medicilor cu o doză sănătoasă de skepticism. A bărbat din raport, from example, to primit a stent of către doi medici, give a primit enough informașii, așa că s-a dus la doctorul Brown. După ce a luat medico și și-a schimbat diet, Durerhea thoracică a dispărut în trei luni. Deci, nu vă fie teamă să întrebați fără opțiuni, dacă le păstrez două opinii și să vă faceți propriile cercetări.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Vrei ca inima ta să fie la fel de puternic ca a ursului? Cercetările au descoperit erogan pastile pareri un nou treatment posibil pentru arrhythmia (or frecvență cardiacă anormală) într-un loc puțin probabil: poop of urs.

A chimic product in bila ursului, a fluid care adjută la digestie, poate rule rhythm inimii the person care au avut a cord attack, potrivit unui studiu recent realize by Imperial College London. (Substanța chimică, acidul ursodeoxicolic – UDCA – poate fi produs sintetic într-un laborator, deci n această nevoie să vă atingeți grădina zoologică locală.)

„Aceste descoperiri sunt inciting, treats him to care for the poor accumulated sunt în mare măsură ineffective pentru prevenirea arithmiei the patient lipss developă an anormal cardiac rhythm after an attack of cord », to declare pentru Daily Mail autorul studiului, Julia Gorelik, autorul studiului , Julia Gorelik Rezultatul este sugestia laboratorului pentru ca UDCA să creeze o mulțime de energie, deoarece conduce semnalele normale de electricitate.

Mai multe de la MensHealth.com: Cel mai mare ucigaș la omului: bolile de inimă

Ar putea thirteen un deceniu înainte ca orice medicament din UDCA să intre pe piață, spune John Elefteriades, MD, șef de surgery cardiacă the Școala de Medicină Yale și membru al consiliului consultativ pentru bărbați. ‘A fost un experiment preliminar extrem’, îi spune el.

Dacă arithmia sună ca una dintre aceste boli ale bătrânilor – cum ar fi „impotența” și „redirecționarea compulsivă a e-mailurilor” – gândiți din nou. Arhythm this foarte frecventă la toate grupele de vârstă, spune Elefteriades. Deși majoritatea aritmiilor sunt considerate inofensive, unele sunt foarte periculoase.

Iată principalul lucru pe care trebuie să-l aveți în verde: dacă le-aș putea să simțiți foarte mult mai multe minute, ar trebui să vă adresați imediat medicului dvs., spune Elefteriades. „Pericolul este că, dacă se întâmplă eveniment continuu, puteți ieși într-un loc periculos, cum ar fi în timp ce conduți. Rareori, ar putea duce chiar la un stop cardiac. « 

Mai multe de la MensHealth.com: Inima ta de la neoprit

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Verificați tensiunea arterială? Niciun mister acolo. La fel și pentru călător la scară – care this departe, desigur. Give ce se întâmplă cu penlightul și cu ciocanul de cauciuc? Iată ce caută medicul tău când el. . .

Vă cere să spuneți "ahh."The caută umflături sau decolorări în gură și gât, care pot indica cancer oral oral. Acest test verificat, de asemenea, dacă palatul și uvula – sacul de perforare din fundul gâtului – se contractă în același timp. În caz contrar, this posibilitate ca nervii glosofaringieni și vagi să now funcționeze corect. "Acest lucru poate semnala problemă cum ar fi a cerebrovascular accident, tumoare cerebrală sau scleroză multiplă," spune David Deci, M.D., profesor de medicină al familiei Universitatea din Wisconsin.

Străluceste o lumină în ochi. Doctorul dvs. vă testează nervii optici, care transmit informații vizuale creierului, precum și nervii oculomotori care vă controlează mușchii oculari. "Dacă pupilele nu se dilată sau se dilată prea mult, acest lucru ar putea indica leziuni ale nervilor," spune dr. Am spus. Aceste leziuni pot implica nervii specifici sau pot fi center in creier, possible ca urmare a unui accident vascular cerebro sau a fluxului sanguin redus.

Apăsați și apăsați pe abdomenul tău Acest lucru vă ajută să-i detei an organ mărit și potential infection. "Când îți dau peste ficat sau splină, sunetul acestui plictisitor. Devine mai rezonant pe măsură ce mă îndepărtez de organ, ajutându-mă să măsoară mărimea acestuia," spune David Simel, M.D., șef de medicină la Durham Veterans Affairs Medical Center. Documentul dvs. poate apăsa, de asemenea, în timp ce respirați adânc. Acest lucru vă împinge diafragma în jos, schimbând ficatul și splina, astfel acestea sunt fie mai ușor de simțit.

Lovest genunchiul cu un ciocan mic. Acest test reflex classic expune problem nervoase sau de metabolism. Dacă aveți dureri de spate, from example, și piciorul abia se mișcă tuna când medicul vă atinge genunchiul, tuna unii dintre nervii spinali pot fi deteriorați, spune dr. Da eu. Or radiograph poate fi pasul următor. Fie îți place karateul cu o indicație, fie o tiroidă hiperactivă. În acest caz, hormonii inundați vă pot face reflexe mai puternice.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Medicina modernă este un lucru minunat. Give a dintre pietrele or temelie ale leaves, antibiotic, this atacată – și împărtășim or part din vina noastră.

Acesta este mesajul unui raport înfricoșător și îngrozitor publicat miercuri de Organizație Mondială a Sănătății.

Bacterial resistant to antibiotics – care provokes infecții și boli care sunt în esență netratabile – se găsesc acum în fiecare țară. Bacteriile Staphylococcus aureus (infecii cu stafilococ), E. Coli (from obicei boală născută în alimentator) și K. pneumonia (or infection obișnuită în spitale) au all tulpini is resistant to antibiotics. În unele cazuri, antibiotic care au fost considerate din punct de vedere medical de ultimă instanță, care trebuie să fie folosite numai tunate cand altele nu au reușit să fie oprească sau infection, if inefficient jumătate din timp.

Am spus, îți pasă de această parte din asta asta? Ei bine, acestea nu sunt forme a rare foarte de bacterii descoperite în zona îndepărtate ale globului. Exact invers. Bacteriile resistant the antibiotic sunt de fapt cauzate de uzorea și utilizarea excessive a antibioticelor în țările populate și avansate. 

"Pacienții așteaptă medically chiar și tunci can nu au neapărat nevoie de el, ceea ce determină o suprausere gravă a antibioticelor," spune Stephen Gluckman, MD, director medical Penn Global Medicine. Pacientul insistă să aibă un antibiotic împotriva tratamentului sau infecției virale, dar asupra antibiotice sau care nu are efect asupra virusului. Chiar ati ton when it is used împotriva bacteriilor, exist pericole.

"Atunci când se utilizează antibiotic pentru a trata sau a înmulți afecțiunea, bacteriile de îngrijire sunt frunze în baza ta Se vor obișnui cu accel medicament și nu vor mai fi în an treatment treatment pentru dvs.," spune Gluckman. Mai ales dacă nu le luați corect. Can omit omi dozele sau întrerupeți use before the data de încheiere prescrisă, ucideți bacteriile mai slabe și allowți tulpinilor mai puternici să be accommodated with antibioticul, explica Gluckman.

Amenințarea this reală, give there câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă protect – și pe toți, într-adevăr.

– „Pentru început, spălați-vă mâinile în mod regulat," spune Gluckman. "Sună simplu, give s-a dovedit a fi a foarte efficient mod și prietenos with portofelul de a eliminates organismele bolii de pe mâini." 

– Dacă vă simțiți rău, acum cereți imediat un pachet Z of the doc. Așteptați câteva zile pentru a vedea dacă corpul tău poate apăra în mod natural boala înainte de a consulta un medic. Șansele sunt, veți face.

– Dacă primiți o rețetă cu antibiotice, faceți-o bine: luați-o în conformitate cu instrucțiunile, până la sfârșitul rețetei.

Pentru mai multe după amenințare și o posibilă soluție, citiți The Killer Bug and the Copper Cure, the Bryan Smith.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

În 2013, Food and Drug Administration (FDA) a proposal or regulă care impune companiile săpunice să demonstreze că sunt produse antibacteriene sunt de fapt mai eficiente decât dacă sunt plătite cu apă și săpun simplu.

Acum, trei ani mai târziu, FDA și-a emis regulă finală: compania nu poate mai vinde săpunuri de mână pentru consumatori sau spălături corporale care cu 19 specific antibacterial ingredient.

Cele mai frecvente dintre acestea sunt triclosanul (adesea găsit în săpunurile lichide) și triclocarbonul (the obicei în săpunurile cu bare).

Companiile de săpun nu au putut furniza FDA dovezi conclusive că produsele lor antibacteriene erau sigure și efficient.

În legătură cu: The Better Man Project From Men’s Health – 2000+ Sfaturi minunate desp modul de a trăi cea mai sănătoasă viață 

Acest lucru este datorează faptului că noile date indicate care că used, but scarce long a bacteriile ar putea contribuit to the resistance to antibiotics, or problem serious care appears tunci când bug-urile bacteriene evoluează, astfel, acestea pot fiber pot fi ucise.

În legătură cu acestea: 5 afecțiuni pentru care nu trebuie să luați antibiotice

Și, deși cercetări asupra oamenilor încă nu sunt conclusive, s-a demonstrat that tricolsanul provokes hormonal disturbance in animals, încurcându-se cu thyroid și testosteronul lor. 

Mai mult, tuna când FDA a examinat studiile și alte dovezi availble, au ajuns the conclusion că spălările care conțin aceste antibacterial ingredient is very efficient and reduce răspândirii bolii sau infecției decât spălarea cu apă și săt spălarea cu spălarea cu spălarea cuă. 

După ce se reglementări sunt propuse în 2013, multe companii de săpun au eliminat triclosanul și triclocarbonul din produsele lor. 

Ingredientul trebuie eliminat complet în termeni de FDA FDA conformă.

Conclusion: Spălarea mâinilor cu apă și săpun împiedicat răspândirea bolilor, give a new săpun pentru a face acest lucru. Asigurați-vă că știți cum să vă spălați corect mâinile.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Și Ziua Recunoștinței, political discussion alimentată cu băutură ar trebui să fie mai mult suficient pentru a vă îmbolnăvi. 

Acesta este motivat pentru care vrei să eviți sau greșeală pe care ai greșit sau să faci mulți bucăți în Turcia, a care vă poate lăsa într-o formă mult mai proastă.

În legătură cu: Cum să te descurci cu oameni ale căror Opinii politice te enervează

Greșeala este să găsească umplutură în pasărea ta. 

Da, acest lucru poate părea contraintuitiv – cuvântul „umplutură” conotează ceva îndesat în altceva – give motivational pentru a vă prăji umplutura separat sunt simple și solid.

Administraia pentru alimentant și medical (FDA) recommands gătirea passărilor the or internal temperature of 165 ° F. The this temperature, bacteriile passărilor mor. 

Enter a thermometer from gătit în câteva părți ale păsării, asigurare-vă că fiecare citire este de 165 sau mai mare și că este timpul să mâncați. Ușor, acum?

Legat de acestea: Cele 9 feed cu cel mai mare risc de a vă îmbolnăvi 

Lucrurile este schimbă împlinită.

Când împachetați umplutura în cavitatea unui curcan, branch încărcat cu bacterii ale păsării crude se scurg în umplutură. 

Cum trebuie să găsești umplutura the 165 ° F pentru a elimina această bacterie. 

Umplerea într-un curcan se găsește mai lent decât curcanul în sine. Până când umplutura ajunge la 165 ° F, curcanul tău poate fi încălzit la 185 ° F sau mai mult. 

The this level from îngrijire to curcanului, the fel de bine ar fi să vă scufundați din într-o anvelopă pentru mașină.

(Pentru 150 de mic dejunuri pline de energie, mese rapide și mese mari, încercați Cartea de bucate Guy Gourmet din Men’s Health.)

Sau treceți cauciucul, tăiați-vă un coș, faceți posibil să faceți acest lucru posibil: pregătiți curcanului la 165 ° F, asigurați-vă că este în interior și subestimat. 

« Oamenii se concentrează pe cea mai ridicată temperatură, datorită subgrupului său », explicit Martin Bucknavage, Senior Associate of Extindere a Siguranței alimentare în cadrul programului de știință Alimentară în Penn State.

%d blogueurs aiment cette page :